Vælg en side

Freelancer, der kan hjælpe dig med både grafisk design og visuel kommunikation

Som Freelance Grafisk Designer kan jeg hjælpe dig med udarbejdelse af mange forskellige former og farver, nuancer og perspektiver indefor grafisk design og visuel komunikation til forskellige medier og målgrupper. Du har ønskerne og krav til opgaven, mens jeg kan hjælpe dig med at virkeliggøre ideerne og synliggøre materialet for din målgruppen. 

Lad os tales ved omkring dine ønsker! 

Fra ide til færdigt produkt 

Mit arbejde med grafisk design og visuel kommunikation er fyldt med en faglig viden og erfaringer, der gør at jeg gerne følger opgaverne helt til dørs. Jeg arbejder gerne med opgaverne fra ide til færdigt produkt, og følger dermed opgaverne hele vejen igennem processen. 

Eller en del af processen

Har du mere brug for min assistance i en del af processen, da kan det samarbejde også være en god mulighed. Jeg er fyldt med masser af ideer og har en stor ja-hat på, hvilket er fordelagtigt særligt i en opstartsprocess, hvor alt da vil blive anset som værende muligt og alle ideer som værende gode. 

Midt i en process er jeg god til at tilpasse mig og forstå kompleksiteten i en opgave samt være forandringsparat til at føre en opgave godt videre mod målet. På samme måde griber jeg også gerne en opgave hen ad mod slutfasen og bringer den sikkert i mål.

Materialer til din markedsføring på både tryk og online medier

Jeg kan  hjælpe dig med både annoncer, flyer, folder, kataloger, logo, visitkort, brevlinje, messestande, indoor og outdoor, bildekoration, vinduesfolie, magasiner, hjemmeside, facebook eller hvad der kan give værdi for dig og din markedsføring. Mulighederne er mange. Men fælles for dem alle er, at det drejer sig om at skabe opmærksom og blive synlig for din målgruppe og dine kunder, så du med din markedsføring kan øge din synlighed, din genkendelighed og nå dine mål.

Visuel kommunikation

Du er, du ses, du kommunikerer. Klik dig videre her, og læs mere omkring visuel kommunikation

Undervisning

Har du brug at lære noget i grafiske programmer, så klik her, og læs mere om undervisning

Kontakt mig

Ønsker du at få udarbejdet visuelt materiale, så hjælper jeg dig gerne. Kontakt mig her