Kontakt din freelance grafisk designer

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak omkring, hvad jeg kan gøre for dig, og hvordan jeg kan hjælpe dig med dine materialer i din markedsføring på det trykte og online medie samt din  visulle kommunitation.

Mail: heidimaria@heidimaria.dk

Mobil: 6160 0978 

Hvorfor kontakte en freelance grafisk designer?

En freelance grafisk designer kan hjælpe dig med at udarbejde og virkelig gøre visuel kommunikation, om det så drejer sig om materialer og elementer i din markedsføring, en event, et kunstværk, en fotooptagelse, så handler det alt sammen om at formidle et budskab rent visuel. 

Jeg elsker en foranderlig og alsigdig hverdag, hvorfor jeg også holder af at arbejde med mange forskellige perspektiver af viseul kommunikation. Jeg har arbejdet indenfor faget i 16 års og kan bidrage med en bred og farverig vifte af erfaringer fra både reklamebureau, kommunikationsbureau, inhouse marketing og tegnestue. I et samarbejde med mig får du masser af erfaring, ideer og mange muligheder. 

Jeg kommer gerne til kaffe hos dig for at tale omkring dine ønsker og behov. 

Kontakt mig her under, pr. mail: heidimaria@heidimaria.dk eller mobil: 6160 0978. 

Vi tales ved!

Adresse

Hostrupsvej 38
6000 Kolding

 

Grafiker i Kolding, men arbejder i hele landet

Jeg er freelance grafisk designer med adresse i Kolding. Jeg har været bosiddende i Kolding i et par år denne gang, men i alt har jeg haft adresse her i byen ca. 10 år. Det er anden gang jeg er tilbage og bo i Kolding. I mellemtiden har jeg boet i andre byer i Jylland som Aalborg, Aarhus og Billund. Men nu er jeg tilbage i Kolding, hvorfra jeg har mit udgangspunkt, men bestemt ikke min afgrænsning. Hele Danmark er min arbejdsplads. 

Jeg tager gerne ture til både Fyn, Sjælland, Nordjylland og Sønderjylland for at mødes med mine kunder til bl.a. et briefingmøde, et pitsopmøde, en workshop, en event, en arbejdsdag eller flere – alt afhængigt af din opgave, dine ønsker, krav og behov. Afstand er ikke en begrænsning for mig, hvorfor jeg meget gerne bevæger mig udover bygrænsen i Kolding og rundt i hele landet.

Har du en varm kop kaffe klar, så kommer jeg med kagen.

Vi ses!

Freelance grafisk designer

Klik her, og læs mere om dine fordele ved at bruge af mig som din freelance grafisk designer 

Visuel kommunikation

Du er, du ses, du kommunikerer. Klik dig videre her, og læs mere omkring visuel kommunikation

Undervisning

Har du brug at lære noget i grafiske programmer, så klik her, og læs mere om undervisning