Vælg en side

Visuel kommunikation

Du er, altså kommunikerer du. Du ses, altså er du visuel. Du kan ikke ikke- kommunikere, og du kan ikke ses uden at være visuel. Altså er du visuel kommunikerende. Men spørgsmålet er, hvad kommunikerer du? Hvordan kommunikerer du? Og vigtigst af alt kommunikerer du det, du ønsker? Kontakt mig og lad os se på det sammen. 

Mail: Heidimaria@heidimaria.dk

Mobil: 6160 0978

Hvilke visulle signaler og budskaber kommunikerer du?

Visuel kommunikation ses over alt. Det ses på os mennesker, og på de rum, vi befinder os i, om det så er uderum eller inderum. Visuel kommunikation ses også på de materialer, elementer og ting, vi omgiver os med. Kort sagt, alt der kan ses, kommunikerer visuelt. 

Jeg kan hjælpe dig med at belyse en visuel kommunikation, sætte fokus på hvad og hvordan du eller det kommunikerer og ændre samt forbedre det, hvis du ønsker. Spørgsmålet er nemlig om, du signalerer det, du tænker og ønsker? Eller er det et helt andet budskab, du udsender? Det kan være overraskende at sætte fokus på visuel kommunikation og belyse, hvad den fortæller om dig eller det. Lad os være nysgerrige sammen og kigge på signaler og budskaber i den visuelle kommunikation.

Vi ses! 

Kontakt mig pr. mail: heidimaria@heidimaria.dk 

Eller mobil: 6160 0978

Freelance grafisk designer

Klik her, og læs mere om dine fordele ved at bruge af mig som din freelance grafisk designer

Undervisning

Har du brug at lære noget i grafiske programmer, så klik her, og læs mere om undervisning

Kontakt mig

Ønsker du at få udarbejdet visuelt materiale, så hjælper jeg dig gerne. Kontakt mig her