Sammen kan vi gøre en forskel for din forretning

Uanset medie og budskab, da har mit grafiske arbejde ét formål – nemlig at gøre en forskel. Du har en masse viden, som jeg kan formidle visuelt, og på den måde kan vi sammen gøre en forskel for din forretning. Skriv til mig, og lad os komme i gang.

Heidi Maria Freelance Grafisk Designer

Hvorfor kontakte mig?

Der er mange gode grunde til at kontakte en freelancer, men jeg vil dog begrænse mig til at fremhæve 6 grunde, der kan inspirere dig til selv at opleve mange flere.

Besparelser

Ved et freelance samarbejde betaler du kun for den ydelse og det produkt, vi på forhånd har aftalt. Det betyder store besparelser af de mange driftomkostninger, der er ved et ansættelsesforhold. 

Effektivitet

Hos mig betaler du kun for den effektive arbejdstid, som en opgave tager at løse eller for den effektive tid, vi på forhånd har afstemt i en aftale til en arbejdsdag/dage, opgave eller et projekt. 

Fleksibilitet

Et samarbejde med mig er både fordelagtigt og fleksibelt. Aftaler kan være på klippekort, timebasis, dagsbasis eller projekt. Alt afhængigt at dine ønsker.

Erfaring

Jeg har næsten 20 års erfaring og dermed også en bred viden inden for den grafiske branche og visuel kommunikation på både online og offline medier.

Optimering

Du har en masse viden om din forretning. Det kan jeg formidle visuelt. På den måde kan vi begge gøre det, vi er bedst til. Det er optimering af alles ressourcer.

Ærlighed

En af de værdier, der vægter allerhøjest hos mig er ærlighed. Ærlighed og gensidig ærlighed er for mig fundamentet for alt godt samarbejde.