UDVALGTE EKSEMPLER

logodesign

Jeg har specialiseret mig i at designe unikke logoer, der fanger din målgruppes opmærksomhed og skaber genkendelighed for dine kunder. Det skaber en røde tråd i din visuelle identitet.

Processen er enkel og nem: Du lærer mig om din virksomhed og præsenterer mig for din ønsker. Jeg skaber kreative idéer og leverer et færdigt logodesign til dig.

Resultatet bliver et logo, der matcher dine ønsker og repræsenterer din virksomhed i et professionelt design.

Kontakt mig i dag, og vi kan sammen skabe dit nye logo.

Nyt design eller re-design af nuværende logo? Jeg hjælper dig gerne med begge dele.

Jeg arbejder med design af logos til både små og store virksomheder samt til dig, der er ny opstartet som selvstændig. Med en passion for design og et skarpt øje for detaljen kan jeg hjælpe dig med et logoarbejde, der tilføjer din virksomhed værdi, kvalitet, genkendelse og skiller sig ud fra mængden. 

Lad os sammen skabe et unikt logo, der præsenterer din virksomhed professionelt. Kontakt mig i dag for en uforpligtende snak om, hvad jeg kan gøre for dig. Herunder ser du et udsnit af logos, jeg har arbejdet med. 

Logodesign
Maagaard_Design
Logodesign
Logodesign
Logodesign
SERvia
Logodesign
Logodesign
Logodesign
Logodesign
Logodesign
Logodesign
Logodesign
Logodesign
Logodesign
Logodesign

Heidi går til alle opgaver med et smil og leverer hurtigt kreative løsninger/forslag. Hun er dygtig til at skabe visuelle identiteter samt eksekvere identiteten på tværs af medier.

Line Höhrmann, Marketingkonsulent hos EWII

Jeg kender Heidi Maria som en meget kompetent og kreativ grafiker. Det har således altid været en fornøjelse at arbejde sammen med hende.

Skal vi skabe noget sammen?

Jeg er altid frisk på en uforpligtende snak omkring dit visuelle udtryk og materialer. Du er velkommen til at kontakte mig på: 6160 0978  / heidimaria@heidimaria.dk.

Jeg ser frem til at høre fra dig.