En god ide?

Det kan være et samarbejde med en freelance grafisk designer.

 Et samarbejde med en freelance grafisk designer er for mange virksomheder en rigtig god ide. Fordelene er mange og fleksibiliteten stor.

 

Freelance Grafisk Designer Heidi Maria

Samarbejdet

– fleksibelt, ad hoc, kvalitet og effektivt

Jeg arbejder for kunder i hele landet. Afstand er ikke en hindring for et godt samarbejde. Jeg arbejder gerne for fra eget kontor, men tager også gerne ud til mine kunder. Arbejdssted og tid afhænger af opgavens art samt ønsker og krav. Fleksibilitet, ad hoc, kvalitet og effektivitet er fundamentet i mit arbejde som freelance grafisk designer og sådan er samarbejdet også. 

Freelance fordele

Fordelene ved at samarbejde med en freelance grafisk designer er mange. For blot at nævne et par, da har du både en økonomisk besparelse, effektivisering af tid og kan få løst opgaver ad hoc.

Men vigtigst for mig er, at jeg kan hjælpe dig trygt igennem den grafiske proces – fra start til slut – lige fra ide til det færdige produkt. Du skal blot have ønskerne – til salg- og markedsføringsmaterialer eller anden visuel kommunikationsopgave til de trykte eller online medier – så kan jeg hjælpe dig sikkert i mål med dem.

Freelance og aftaler

Et samarbejde med mig kan både være ad hoc eller faste aftaler. Aftaler kan være på klippekort, timebasis, dagsbasis eller projekt. Alt afhængigt af dine ønsker.

Freelance og fordele

Som freelancer er jeg både fleksibel og flytbar. Det gælder både i forhold til opgaver, tid, og sted. Alt sammen afhænger af krav og ønsker til opgaven.

Portfolio

Jeg arbejder bredt med grafisk design til både offline og online medier.  Kontakt mig for at modtage specifikke eksempler, der kan være relevante for dig.