Samarbejdet

Freelance fordele

Fordelene ved at samarbejde med en freelance grafisk designer er mange. Kendetegnende for et samarbejde med mig er fleksibilitet, kvalitet, kreativitet og effektivitet.

Men vigtigst for mig er, at jeg kan hjælpe dig trygt igennem den grafiske proces – fra start til slut – lige fra ide til det færdige produkt, og det resultat, som du ønsker.

Freelance Grafisk Designer Heidi Maria

En god ide

– et freelance samarbejde

Et samarbejde med en freelance grafisk designer er for mange en rigtig god ide – og måske også for dig. Det er en fleksibel form for samarbejde, der både giver dig en økonomisk besparelse, effektivisering af tid og muligheden for at få løst opgaver ad hoc. 

Fordele

– ved et samarbejde

Fordelene ved at arbejde sammen med en freelance grafisk designer er mange. Men vigtigst for mig er, at jeg kan hjælpe dig trygt igennem den grafiske proces fra start til slut – lige fra ide til det færdige produkt.

Freelance Grafisk Designer Heidi Maria
Freelance Grafisk Designer Heidi Maria

Samarbejde

– fordelagtigt og fleksibelt

Som freelance grafisk designer er jeg både fleksibel og flytbar at arbejde sammen med. Det giver et fordelagtigt samarbejde, samt en god variation af personligt møde og arbejdsro på hjemmekontoret. Jeg kommer gerne ud til mine kunder, men løser lige så gerne opgaver fra mit eget kontor.  

Et samarbejde med en freelance grafisk designer er for mange virksomheder en rigtig god ide. Fordelene er mange og fleksibiliteten stor.

Flere muligheder

Der er flere muligheder for aftaler og samarbejde. Det kan variere fra opgave til opgave, hvilken aftale, der passer bedst til dig og det pågældende samarbjede. Herunder ser du flere muligheder for aftaler. Har du andre ønsker, da er du velkommen til at kontakte mig, og tager vi en dialog omkring dine ønsker.

Freelance Grafisk Designer

1/2 time

Hvis du har mange mindre opgaver, da kan et klippekort en god løsning. Her betaler du for hver påbegyndt halve time.

Freelance Grafisk Designer

Timepris

Opgaver faktureret pr. time for den effektive arbejdstid giver høj fleksibilitet til  et godt samarbejde.

Freelance Grafisk Designer

Dagspriser

Har du brug for min hjælp i huset, da tager jeg gerne min Mac under armen, og kommer til dig en dag eller flere dage.

Alle samarbejdsaftaler er inkl. tidsforbrug til korrespondance – herunder mail og telefon – indsamling af nødvendige materialer/info/research samt anden tidsforbrug anvendt i forbindelse med samarbejdet og opgaveløsning som fx redigering, korrektur projektstyring, koordinering, kørsel m.v.