FREELANCE GRAFISK DESIGNER

HEIDI MARIA

Jeg har 20 års erfaring inden for den grafiske branche og visuel kommunikation på både online og offline medier. Hos mig møder mine kunder en pertentlig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner. Jeg lytter til mine kunders ønsker og opfylder disse i et samspil med mine faglige kompetencer og viden inden for grafisk design, kommunikation, salg og markedsføring. Hermed får mine kunder både funktionelle, effektive og flotte løsninger.

Mine kompetencer

Med mange års erfaring inden for branchen følger en bred og farverig vifte af viden og kompetencer. Derfor har jeg en stor spændvidde og kan hjælpe med løsningen af enhver opgave inden for grafisk design på både trykte og online medier.
Grafisk design er kommunikation. Kommunikation til øjet. Vi kalder det også visuel kommunikation, og vi ser det overalt – i avisen, på fjernsynet, på nettet, på skilte ved vejen, i bogen, på mælkekartonen og alle mulige mange andre steder.

Grafisk design kan guide dig vejen,  fortælle en historie og vise et budskab. Det kan sige mere end 1000 ord – på både online og offline medier. Og det kan jeg hjælpe dig med.

 

  • grafisk design og layout af Tryksager 100 %
  • Online grafik og design 100 %
  • Projektledelse og koordinering 80 %

Lidt om mig

Jeg er freelancer, og det er en livsstil! Det passer godt til mig både fagligt og personligt. Fra mit hjemmekontor i Kolding og ude kontor i Vejle hjælper jeg kunder i hele landet – lige fra øst til vest. Jeg arbejde remote, men tager lige så gerne min Mac under armen og tager ud til mine kunder for at sidde hos dem. Et arbejde som freelance grafisk designer er fleksibelt og fordelagtigt – for både dig som kunde og mig som freelancer. Det er win-win for begge parter, og på den måde opnår vi de bedste resultater. 

år i branchen

freelance år

børn

mand