referencer

kunderne siger

Jeg sætter stor pris på mine kunder og lægger dermed stor vægt på at yde en god og (s)ærlig kundeservice. Jeg mener, at kundeservice og imødekommenhed samt gensidig respekt er vigtige faktorer for en hver succesrig og sund forretning.

Mine kunder er glade og tilfredse med både produkter, ydelser og samarbejde – og det er vigtigt for mig.

Her kan du læse udtalelser fra nogle af mine kunder.

KOMPETENT OG KREATIV GRAFIKER
"Jeg har i min egenskab af marketingsansvarlig og marketingmedarbejder arbejdet tæt sammen med Heidi Maria på mange projekter, og jeg kender hende som en meget kompetent og kreativ grafiker. Det har således altid været en fornøjelse at arbejde sammen med hende. Vores årelange samarbejde har omfattet mange forskellige projekter, herunder årsberetninger, sponsormateriale, strøfoldere, annoncer, flag og ikke mindst helt nye inden-og udendørsskilte til AQUA Akvarium & Dyrepark.
Heidi Maria var min garanti for at projekterne nåede i mål, og at der ikke var løse ender. Hun er således ekstremt pålidelighed og overholder altid de aftalte krav og deadlines. Hendes evne at sætte sig ind i en opgave på kort tid, samt til at danne sig et overblik over eventuelle udfordringer og problemstillinger er guld værd, og i en travl hverdag var jeg altid tryg ved at overlade en opgave til Heidi Maria. Ydermere er hun er meget løsningsorienteret og lader sig ikke gå på af eventuelle modstridende krav.
ET KNIVSKARPT FOKUS PÅ KUNDEN
Heidi har et knivskarpt fokus på kunden, og hun forstår de økonomiske og kreative udfordringer som eventuelt foreligger i en given situation. Det gør hende i stand til at levere omkostningseffektive løsninger. Heidi har mange gange demonstreret evnen til at arbejde med korte deadlines uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hun er professionel til fingerspidserne og arbejder struktureret og med stor fleksibilitet. Der er mig derfor en glæde at kunnet anbefale Heidi Maria. Hun vil være en værdifuld partner i ethvert projekt – uanset størrelse og omfang."
AQUA Akvarium & Dyrepark
Michael Hansen
Marketingansvarlig

STYR PÅ DETALJERNE
 "Vi har haft fornøjelsen af at have Heidi med på holdet i en 5 måneders periode, hvor vi skulle gennemføre et navneskifte for koncernen. Med Heidis positive og smilende tilgang til opgaverne, formåede hun at være en naturlig del af teamet fra første dag. Heidi løste en bred række opgaver, der alle blev udført med samme skarpe fokus og afleveret til tiden hver gang: Kampagneelementer, materialer, fotodage, billedbehandling, udarbejdelse af grafik og illustrationer, både online og offline. Heidi er både kreativ og har styr på detaljerne. Samtidig er hun meget nem at arbejde sammen med, og hun får derfor de bedste anbefalinger herfra."

EWII
Bernadette Sparrevohn
Marketingchef
 

YDERST EFFEKTIV
"Jeg har arbejdet sammen med Heidi i lidt over et halvt år, qua min position som Marketing Manger for modevirksomheden Zizzi, hvor Heidi fast har været tilknyttet som Grafisk designer. Heidi har arbejdet både udviklende og eksekverende med: online og offline kampagner, Ipaper kataloger, vindues deko og SoMe. Vi har været meget tilfredse, med Heidis arbejdsindsats og har nydt hendes milde og positive personlighed på kontoret. Heidi arbejder yderst effektivt og løser opgaverne hurtigt og præcist. Jeg har oplevet Heidi som en erfaren og selvkørende grafiker, der tager initiativ og ikke er bange for at bringe nye ideer til bordet. Hun er teknisk dygtig og har en god evne til at bevare roen og overblikket i pressede situationer. Jeg giver hermed Heidi, mine varmeste anbefalinger."
Ball Group
Nina Jørgensen
Marketing Manager

DYGTIG GRAFISK DESIGNER
"Har du brug for en fleksibel og dygtig grafisk designer med øje for det kreative, kan jeg anbefale Heidi Maria. Jeg har haft et tæt samarbejde med hende de sidste 7 mdr., hvor vi bl.a. har lavet flyers og katalog for en møbelkæde. Hun er løsningsorienteret, kvalitetsbevidst og yderst kompetent. Hun er effektiv i sin tilgang til opgaver og naturligvis overholder hun deadlines. Heidi er en sød pige, og det har været en fornøjelse at arbejde sammen med hende. Derfor vil jeg give hende min varmeste anbefaling"

Garant Møbler
Lise Albrechtsen
Koordinator

KYNDIG OG KARMA-FYLDT GRAFIKER
"Som en del af Team Imageconsult var Heidi en kyndig og karma-fyldt grafiker, der har styr på sin grafiske værktøjskasse. Heidi styrede selv sikkert en del af sine projekter og havde ansvaret for en af vores største kunder. De blev super serviceret og fik løst deres opgaver med herlig hård hånd. Tak for smilende, sjovt, sikkert, skønt og skævt samarbejde."

Image Consult
Maria Arndal
Strategic director

DYGTIG TIL AT SKABE VISUELLE IDENTITETER
"Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Heidi både som projektansat grafiker hos EWII og som freelancer grafiker. Heidi går til alle opgaver med et smil og leverer hurtigt kreative løsninger/forslag. Hun er dygtig til at skabe visuelle identiteter samt eksekvere identiteten på tværs af medier."

EWII
Line Höhrmann
Marketingkonsulent

Lad os sammen gøre en forskel for din forretning

Uanset medie og budskab, da har mit grafiske arbejde ét formål – nemlig at gøre en forskel. Du har en masse viden, som jeg kan formidle visuelt, og på den måde kan vi sammen gøre en forskel for din forretning. Skriv til mig, og lad os komme i gang.